M&G Catering

8.5
18 recensies

0646305281

Burgemeester Cramergracht 61
1061AN Amsterdam

Locatie

Bent u een feestje aan het organiseren bij u thuis of op kantoor? Geen tijd om al het eten en alle lekkere hapjes zelf klaar te maken? Dan moet u misschien eens denken aan een catering. U wilt immers iets speciaals voor het feest. Hapjes uit de supermarkt zijn dan niet bijzonder genoeg. Als u catering regelt, kunt u uw gasten geweldige lekkernijen voorzetten die vers bereid zijn. M&G Catering kan u hiermee van dienst zijn. Wij als cateringbedrijf zijn heel veelzijdig en hebben een breed assortiment aan lekkere hapjes en buffetten. Als u uw feest echt wilt laten slagen, kiest u de catering van M&G Catering!

Lunch/ diner/ borrel/ hapjes/ buffetten/ seminars/ bedrijfsvergaderingen/ feesten/ traditionele Franse, Portugese, Italiaanse, Spaanse, Indische en Thaise keuken/ barbecue/ Halal en Duurzame producten.

Recensies

Zeer tevreden over de catering. Alles liep op rolletjes, het eten was lekker en de service was top! Een echte aanrader en een betrouwbare cateraar.

Geplaatst op 08-02-2017

Slechts een paar dagen voorafgaand aan ons evenement, een aanvraag gedaan bij M&G catering. Snelle reactie, duidelijke afspraken en bovenal een heerlijk buffet ! Zowel wij, als onze klanten waren zeer goed te spreken over de diverse gerechten. Er was ruimschoots voldoende te eten en het smaakte heerlijk. Kortom, tot de volgende keer M&G catering !!

Geplaatst op 30-01-2017

Prima prijs/kwaliteit en klantvriendelijke service!
Voor een familiefeestje een gecombineerd Portugees/Spaans buffet besteld voor 25 pers. Alles lekker vers en volgens afspraak bezorgd, klaargezet en de lege schalen weer opgehaald. Onze gasten waren zeer tevreden en hebben genoten van het buffet. Zeker voor herhaling vatbaar.

Geplaatst op 08-01-2017

Kerstbuffet voor 65 personen, koud en warm buffet en nagerecht. Contact van tevoren prettig; snelle en adequate reactie op vragen, flexibel, alles is mogelijk. Op tijd ter plaatse om rustig alles voor te bereiden, duidelijke uitleg, naambordjes bij de gerechten. Alles top verzorgd. Volgende keer als we catering nodig hebben gaan we weer naar M en G!

Geplaatst op 06-01-2017

Geweldige winter-bbq voor 40 personen met heerlijke salades en mooi vlees. Prima bereid door superkok! Keurig geserveerd. Aan iedereeen aan te bevelen. Echt Top!

Geplaatst op 31-12-2016

Zeer vriendelijk en klantgericht. Voor ons feest hadden wij een Portugees buffet voor 42 mensen. Het eten was uitstekend en mooi opgediend en meer dan voldoende. We kregen veel complimenten over het eten. We willen deze catering graag aanbevelen.

Geplaatst op 29-11-2016

Een prima Indische maaltijd voor een prima prijs.

Geplaatst op 14-11-2016

Op het laatste moment een perfecte catering verzorgt voor 50pers.

Top service en zullen ook zeker vaker gebruik van maken.

Geplaatst op 05-11-2016

M&G Catering heeft op 1 dag zowel de lunch als het diner buffet voor ons verzorgd. Dit is nu de 2e keer dat we de catering hebben laten verzorgen. Service is echt super, alles kan en mag. Uitstekende prijs en kwaliteit verhouding. Erg flexibel en meegaand en komen afspraken precies na. Werkelijk waar helemaal niets op aan te merken - zeker aan te raden in ieder geval. Voor volgende borrel zullen we weer contact opnemen met M&G Catering.

Geplaatst op 31-10-2016

M&G Catering heeft een Italiaans buffet voor ons verzorgd en wij zijn op z'n minste gezegd erg tevreden. Alles werd volgens afspraak geregeld en onze gasten waren echt blij met de gemaakte gerechten. Alles was vers en erg lekker. Wij zullen zeker in de toekomst opnieuw gebruik van hun diensten maken.

Geplaatst op 25-10-2016

Recensie schrijven

Meerdere cateraars vergelijken?

  • Ontvang tot 5 offertes.
  • Professionele cateraars.
  • Gratis en vrijblijvend.
Ontvang gratis meerdere offertes