Koken met Simone

9.7
2 recensies

0627488285

Veenman 22
3648KT Wilnis

Locatie

Mijn naam is Simone Reijm en ik verzorg kookworkshops op locatie. Ik heb heel veel passie voor verse en biologische producten en probeer veel nieuwe gerechten uit. Pakjes, zakjes en potjes komen er bij mij niet in, ik maak het liever zelf.

Ik kom ook graag bij jou thuis een workshop verzorgen. Genoeg keuze, wat te denken van een TAPAS workshop, een ITALIAANSE workshop, een SUSHI workshop, of een MEXICAANSE workshop. Maar je kunt ook kiezen uit een seizoensgebonden kookworkshop, alles is mogelijk!! Ik dek de tafel in het thema aan en ruim na afloop de keuken weer helemaal op.

Ook voor catering ben je bij mij aan het juiste adres. Ik verzorg heerlijke buffetten en hapjes. Dit lever ik op mooie schalen, want het oog wil ook wat! En als je geen zin hebt om zelf te moeten koken voor vrienden of familie, dan kom ik graag als thuiskok een heerlijke maaltijd bereiden. Samen stellen we een menu samen en ik doe de rest. Bekijk de site en zie welke mogelijkheden er allemaal zijn.

Heb je interesse? Voor informatie kun je me altijd bellen op 06-27488285 of mailen naar simone.reijm@gmail.com

Mijn motto is: Echt een avondje uit in eigen huis!!

Recensies

Hoewel het buffet op korte termijn werd geboekt, was alles zeer naar wens. De presentatie was uitstekend en alle gerechten waren erg smakelijk.

Geplaatst op 14-08-2016

Wij besloten om last minute nog met 22 personen te eten voordat we ('s Avonds) trouwden. De communicatie ging erg makkelijk en alles was mogelijk. Het eten was echt heerlijk! We kregen veel complimenten van onze gasten.

Geplaatst op 16-08-2015

Recensie schrijven

Meerdere cateraars vergelijken?

  • Ontvang tot 5 offertes.
  • Professionele cateraars.
  • Gratis en vrijblijvend.
Ontvang gratis meerdere offertes