kabincrew.com

9.2
2 recensies

0616149579

Boeschoterweg 6B
3881RK Putten

Locatie

Welkom thuis bij kabincrew, de cateraar, op locatie of gewoon in je eigen keuken. Wij hebben een persoonlijke en passievolle aanpak met een professioneel resultaat.

Smaak staat bij ons centraal. De producten worden met zorg uitgekozen. Deze zijn veelal biologisch of komen zelfs rechtstreeks van het land. Door goede samenwerking met diverse boerenbedrijven uit de omgeving kan dit gerealiseerd worden. Verder betaalt u bij ons nooit te veel. Een marktconforme prijsbepaling voor een knusse of juist exclusieve aangelegenheid.

Recensies

Afscheidsdiner van mijn werk laten verzorgen door Cabincrew.
Geheel aangepast naar mijn wensen hebben we een geweldige avond gehad met vele soorten tapa's en goede wijnen. Alles biologisch en zonder E-nummers voor een nette prijs.
Kabin luistert goed naar de wensen van de klant, is flexibel, denkt leuk mee en zijn creativiteit kent geen grenzen.

Geplaatst op 04-05-2015

Ik heb in de afgelopen jaren regelmatig gebruik gemaakt van de diensten van Kabincrew tijdens trainings- en ook privé-bijeenkomsten. Wát de gelegenheid ook is, Kabincrew weet met de voorgestelde menu's steeds de juiste toon te treffen en iedereen telkens weer te verrassen met de presentatie, de smaak en de creativiteit van de gerechten. Zelfs een 'gewone' stamppot in de winter wordt een culinaire en verrassende ervaring!
Kabincrew werkt altijd met verse producten en dat proef je.
Als ik een bijeenkomst heb waarbij ik catering nodig heb, dan is Kabincrew van de partij en zodra ik Kabin met de spullen zie binnenkomen, ben ik gerust. Dat deel van de organisatie kan ik met een gerust hart uit handen geven en ik weet dat iedereen blij verrast zal zijn als ze iets hebben gegeten dat Kabincrew gemaakt heeft.

Geplaatst op 04-05-2015

Recensie schrijven

Meerdere cateraars vergelijken?

  • Ontvang tot 5 offertes.
  • Professionele cateraars.
  • Gratis en vrijblijvend.
Ontvang gratis meerdere offertes