Food Kartel

9.9
2 recensies

0629518071

Ouddiemerlaan 104
1111HL Diemen

Locatie

Food Kartel is in 2012 opgericht door Natasja Kilerciyan, omdat ze zin had om mensen te laten proeven dat er met liefde en passie gekookt is met pure ingrediënten waar ze mensen blij mee kon maken.

Koken met liefde en passie vertaalt zich in het zoveel mogelijk werken met verantwoorde en biologische ingrediënten, maar ook door de term ´liefde van een mens gaat door de maag´ heel letterlijk te nemen. Thuis is voor Food Kartel halverwege Amsterdam en omgeving.Geheel naar uw wensen & passend bij elke gelegenheid. En ook niet onbelangrijk; ik sta ingeschreven bij de Kamer van Koophandel Amsterdam, Daarbij werk ik volgens de HACCP hygienecode.
Of het nu gaat om een lunch, thuisdiner, walking dinner of een groot feest bij u thuis of op locatie, u kunt het met een gerust hart aan ons overlaten.

We leveren maatwerk en kwaliteit en garanderen een optimale sfeer.

Recensies

Natasja verzorgt met haar bedrijf Food Kartel uitstekende maaltijden, ook in de regio Leische Rijn. Verrassende smaken, uitnodigend, positief. Bovendien heel prettig dat Food Kartel afspraken goed nakomt en uitstekend aanvoelt wat de vraag en de wens van de klant is. Een aanrader !

Geplaatst op 06-11-2015

Geweldige catering verzorgd door Food Kartel.
Het eten was vers, lekker en met liefde bereid.
Zeker voor herhaling vatbaar!

Geplaatst op 16-09-2015

Recensie schrijven

Meerdere cateraars vergelijken?

  • Ontvang tot 5 offertes.
  • Professionele cateraars.
  • Gratis en vrijblijvend.
Ontvang gratis meerdere offertes