Elsendoorn Catering

8.6
4 recensies

0655376536

Vleutenseweg 223
3532HD Utrecht

Locatie

Elsendoorn Catering verzorgt buffetten, lunches, tapas, borrelhapjes maar ook (huis)diners net even anders. Wel steeds, van groot tot klein, met een hoge kwaliteit voor een lage prijs!

Recensies

Bart heeft bij ons een diner voor 16 man verzorgd. Het was ideaal dat hij al het voorbereidend werk voor het eten weg nam zodat wij veel meer tijd hadden om aan andere dingen te besteden zowel bij de voorbereidingen als tijdens het diner.

Bart had veel ideeën paraat en het was makkelijk om hem in een toch wat kleine te installeren. De gerechten kwamen telkens precies op tijd en waren heerlijk. Het was nooit bij mij opgekomen om krokodil te eten maar het was geweldig.
Ook de communicatie verliep heel prettig; snelle reacties en zeer meedenkend.
Echt een aanrader!

Geplaatst op 07-07-2014

heel tevreden over Bart Elsendoorn als cateraar, hij kreeg geen eenvoudige opdracht:inloop met netwerken van ca 40 personen vanaf 18 uur, aanvang conferentie 19 uur.
ook het overleg over deze opdracht verliep plezierig en spoedig daarna al een keurige offerte !
iedereen kreeg op tijd een lekker bordje soep, soepel omgegaan met niet gemelde dieet wensen, daarna lekker broodje, verschillende keuzes, zo had iedereen het naar de zin en kon elkaar ontmoeten, nog een drankje erbij was ook geen probleem.
hij en zijn hulpen deden alles attent, keurig en het hele programma werd gehaald.
Complimenten , zeer aan te bevelen !

Geplaatst op 07-07-2014

Ik heb meermaals met Elsendoorn Catering samengewerkt, vanuit mijn functie als coördinator van een sociaal cultureel ontmoetingscentrum. Deze samenwerking was altijd heel plezierig, Bart is heel goed in het vertalen van je wensen naar heerlijke en heel betaalbare gerechten. Of het nu gaat om een zakelijk diner, hapjes voor een open dag of een vergadering met ontbijtje s ochtends vroeg. Bart staat open voor suggesties, houdt rekening met je budget, en de dieetwensen van je eters. De gerechten zijn altijd speciaal met net even iets extras.
Kortom zoek je een leuke cateraar die net even iets anders maakt, maar altijd met jouw wensen in het achterhoofd, dan ben je bij Elsendoorn Catering aan het goeie adres!

Geplaatst op 03-04-2014

Het was een plezier om Bart Elsendoorn in huis te hebben :-) Zijn high tea was erg lekker en bijzonder.

Geplaatst op 03-04-2014

Recensie schrijven

Meerdere cateraars vergelijken?

  • Ontvang tot 5 offertes.
  • Professionele cateraars.
  • Gratis en vrijblijvend.
Ontvang gratis meerdere offertes