De BuurtKokkin

9.4
4 recensies

020-2202152

Jacques Veltmanstraat 139
1065DB Amsterdam

Locatie

Hallo, ik ben Selma van De BuurtKokkin. Ik bied catering aan huis/ locatie en mijn motto is; duurzaam, gezond, gevarieerd & lekker. Bij mij geen standaard menu met standaard hapjes. Ik pas mij aan, aan de wensen van de klant. Ik kook zeer gevarieerd en ik hou ervan nieuwe gerechten & keukens te ontdekken.

Ik heb een voorliefde voor de Mediteraanse keuken, maar ik kook ook Aziatisch of gewoon Hollands. Bij mij geen vette hap of producten met veel e-nummers. Ik houd van puur & eerlijk eten.

Recensies

Voor mijn moeder die wat meer moeite kreeg met koken, regelmatig eten gehaald bij Selma, de buurtkokkin. Voorraadjes voor in de vriezer. Ze vond het altijd heerlijk en fijn dat ze dan ook eens iemand kon uitnodigen om te eten zonder zelf daar nog voor de keuken in te hoeven. Dus daar heb ik zelf.ook regelmatig heerlijk van gegeten. Eerlijke, smaakvolle maaltijden waar de liefde voor koken van afspat.

Geplaatst op 30-03-2016

Tegenwoordig zijn er zoveel catering bedrijven. Je weet gewon niet meer welke je moet kiezen! Maar De BuurtKokkin was werkelijk een hele goede keuze. Ze heeft het diner voor mijn bruiloft verzorgd, het was werkelijk waar geweldig! Bedankt voor deze geweldige fijne catering!

Geplaatst op 30-03-2016

Geweldige catering voor mijn verjaardag gehad van De BuurtKokkin! Het eten was zo gevarieerd en heerlijk van smaak! Ik was echt onder de indruk. Ze had er echt werk van gemaakt. Het is te merken dat deze kok met liefde kookt. Ik zou iedereen willen aanraden voor deze kok te kiezen. Echt een topper!

Geplaatst op 30-03-2016

Catering van De BuurtKokkin aangevraagd voor mijn bedrijf. Alles tot in de puntjes verzorgd! Goede & snelle service. Vrolijke & spontane kok. Heerlijk eten, alles zeer betaalbaar. Ik kan het iedereen aanraden om catering aan te vragen bij De BuurtKokkin!

Geplaatst op 30-03-2016

Recensie schrijven

Meerdere cateraars vergelijken?

  • Ontvang tot 5 offertes.
  • Professionele cateraars.
  • Gratis en vrijblijvend.
Ontvang gratis meerdere offertes