Cuisine de Lien

Zorgeloos genieten!

U heeft binnenkort iets te vieren of u heeft een bijeenkomst waarbij u zelf ook zorgeloos wilt genieten?
Dan zijn wij u graag van dienst. Van bezorging tot volledige verzorging bij u of bij ons op locatie wij bieden u altijd de passende oplossing binnen elk budget.

Bij ons voor u verzorgd. U bent er voor uw gasten en geniet zelf zonder zorgen van uw speciale gelegenheid. Het team van Cuisine de Lien heeft ruime ervaring met de meest uiteenlopende feesten en gelegenheden. Wij verzorgen uw gelegenheid geheel op maat zodat uw gelegenheid precies bij u past! Wij maken het graag persooonlijk!

Bij u verzorgd, betekent dat wij bij u de gehele catering en desgewenst de organisatie verzorgen. Met andere woorden, uw gelegenheid in vertrouwde omgeving met de professionele service van team Cuisine de Lien.

Bij u bezorgd, betekent dat wij uw bestelling bij u thuis of op kantoor komen afleveren en klaarzetten. Wij serveren onze hapjes en gerechten altijd op echte schalen en borden. Zo heeft u de perfecte uitsraling naar uw gasten en uiteraard maken wij met u een afspraak wanneer we het servies weer komen ophalen.

Recensies

Er zijn nog geen recensies voor deze cateraar.

Recensie schrijven

Meerdere cateraars vergelijken?

  • Ontvang tot 5 offertes.
  • Professionele cateraars.
  • Gratis en vrijblijvend.
Ontvang gratis meerdere offertes