Bistro Restaurant Manger

9.9
1 recensie

010 511 14 13

Nieuwstraat 19
2651CG Berkel en Rodenrijs

Locatie

TIP VOOR DEZE ZOMER ---> Wij bieden ook heerlijke BBQ catering mogelijkheden voor kleine en grotere partijen! <---

Dineren bij Bistro Manger garandeert u een beleving die ongekend is in Lansingerland. Een stijlvolle ambiance en een gemoedelijke sfeer waarin iedereen zich thuis zal voelen.
In de keuken wordt met passie gewerkt aan heerlijke gerechten welke door een gastvrije en hartelijke bediening aan u gepresenteerd wordt.
"Volle smaken en huisgemaakte producten van verantwoorde ingrediƫnten tegen een eerlijke prijs" dat is de visie die wij bij Bistro Restaurant nastreven en dat proeven onze gasten. Met die zelfde visie verzorgen wij ook onze catering.

Wij cateren geheel naar uw wens en staan tot uw beschikking om met u de verschillende mogelijkheden te verkennen. Samen zullen wij van uw speciale gelegenheid een ervaring maken die niet snel vergeten zal worden. Of het nu een ontbijt, lunch, een borrel, cocktail party, buffet of een meer gangen diner betreft, wij verzorgen dit graag voor u.

Heeft u interesse om uw feest of partij te laten cateren? Wij ontvangen u graag in Bistro Restaurant Manger in Berkel en Rodenrijs om tijdens een heerlijk kopje koffie uw visie en wensen uit te werken tot ware culinaire beleving.

Recensies

Het is super dat jullie een restaurant hebben en daarnaast ook catering verzorgen. We hebben eerst kunnen "voorproeven" maar na het diner in jullie restaurant wisten we meteen dat we op de juiste plaats waren!
Heerlijke gerechten die er mooi uitzagen, dus het was een lust voor het oog en de tong.
Onze gasten waren ook allemaal erg tevreden. We raden jullie aan iedereen aan, helemaal top!

Geplaatst op 20-05-2014

Recensie schrijven

Meerdere cateraars vergelijken?

  • Ontvang tot 5 offertes.
  • Professionele cateraars.
  • Gratis en vrijblijvend.
Ontvang gratis meerdere offertes