2Tasty Catering

9.1
9 recensies

064277674

Houtsingel 119
2719EB Zoetermeer

www.2tasty.nl

Locatie

CATERING MET PASSIE

De perfecte mix van eten en beleving
2Tasty is uitsluitend een cateraar.Ons doel is de juiste mix te creëren van eten en beleving. Wij werken met passie en enthousiasme aan mooie producten en concepten.
Denk bijvoorbeeld een receptie, personeelsfeest, huwelijk of een lunch op locatie. Van klein tot groot, van borrel tot een volledig concept. Uw beleving is onze trots. Voor een geslaagd zakelijk of prive evenement bent u bij ons aan het juiste adres.Indien u wenst komt er een gastvrouw of gastheer mee om het eten te presenteren of uit te serveren en eventueel voor te bereiden. Zo heeft u daar geen omkijken naar.

Daarnaast verzorgen wij ook taarten voor speciale gelegenheden.
Neem dan contact op met 2Tasty.
2Tasty staat garant voor kwaliteit en succes!Recensies

2Tasty heeft het helemaal voor elkaar!
Een persoonlijke aanpak, correcte afspraken, ze maken waar wat ze beloven en verzorgen alles volledig.
De kwaliteit van het buffet was prima, er was ruimschoots voldoende voor iedereen en alles werd keurig uitgestald gepresenteerd.

Een aanrader en zeker voor herhaling vatbaar!

Airis en Menni bedankt,
Met vriendelijke groet
Piet

Geplaatst op 17-01-2017

Op zoek naar een goed alternatief zonder zelf te hoeven koken, werden wij zeer aangenaam verrast door 2Tasty. Een zeer goed verzorgd diner. Overvloedig zodat niemand tekort kwam. Buitengewoon vriendelijke mensen die zichtbaar genoegen scheppen in hun werk.

Prijs en kwaliteit staan in goede verhouding. Wij bevelen 2Tasty van harte aan.

Victor van der Bom
Zoetermeer

Geplaatst op 29-12-2016

I.v.m. Omstandigheden hebben wij een aantal cateraars benaderd om voor onze familie op tweede kerstdag de het avond eten te verzorgen.
2Taste was het eerste met de offerte waarin zij een aantrekkelijk prijs offreerde. Ook de mogelijkheden en de bespreekbaarheid ervan hebben ons over de streep getrokken. Ik mag ook namens de anderen spreken en daarbij zeggen dat we heerlijk gegeten hebben. Er was ruim voldoende en de kwaliteit was prima. Ik zal 2Tasty dan ook aanbevelen waar mogelijk. En mocht zich weer een gelegenheid voordoen, dan weet ik wie ik de catering wil laten verzorgen.l
Airis en Menni bedankt!

Geplaatst op 29-12-2016

Hoi Airis,


We hebben heerlijk gegeten gisterenavond! Het was TOP! Voor de kleintjes was het iets te pittig maar met water en veel kroepoek hebben ze toch behoorlijk zitten smullen. HaHa. Het zag er allemaal keurig uit. Het was voor mij de eerste keer dat ik een catering heb besproken maar eerlijk is eerlijk het is mij prima bevallen.

Wij wensen jullie nog een leuke tweede kerstdag toe en een goed 2017. Ga vooral door met cateren!!!!

We komen mekaar weer tegen.

Lieve groetjes van Mariska Hendriks

Geplaatst op 29-12-2016

Goedemorgen Airis en Menni,
 
Buitengewoon, veel complimenten en zal jullie zeker aanbevelen.
Dankjewel voor de goede zorgen.
 
Vriendelijke groet,
Helga Berkhout
Managementassistente
Veiligheid/Vergunningen,Toezicht en Handhaving en radicalisering

Geplaatst op 06-12-2016

Op 19 november 2016 heb ik een surprise party ter ere van het 50-jarig huwelijk van mijn ouders georganiseerd. Bij 2Tasty Catering heb ik een bruidstaart, warme- en koude hapjes en een diner voor 24 personen besteld. De bruidstaart zag er niet alleen prachtig uit, maar was ook heel lekker. Het eten zag er uitnodigend uit en we hebben er met z'n allen heerlijk van gegeten. Mijn ouders waren blij verrast en hebben genoten van het feest. Airis, nogmaals dank voor jouw bijdrage aan deze geslaagde surprise party.

Geplaatst op 28-11-2016

Beste Airish,


De naam zegt het al '2tasty catering' en dat klopt helemaal.


Via mijn vriendin Rina en van mijn vriendin Rina hebben wij de bruiloft taart als gift gekregen en mogen bewonderen op onze mooie dag. De taart was niet alleen mooi en sierlijk maar ook erg lekker. Het is nu 3 weken geleden, maar we genieten nog steeds na van deze mooie dag.


De foto van de bruiloft taart is ook in onze trouwalbum verwerkt, het concept van het album hebben wij al gezien en wij kunnen het zeggen, het is prachtig. De kleinste/bovenste stuk van de taart hebben wij in de vriezer bewaard. Wij gaan op 1 oktober volgend jaarlekker genieten van dit stukje. Het is te verleidelijk om het te laten staan, maar wij doen ons best. Zo niet dan bestellen wij volgend jaar weer een taart ;-).


Langs deze weg willen wij jou nogmaals bedanken voor de goede zorgen.


Mede door Rina is dit ook tot stand gekomen. Rina, dankjewel voor alle liefde, gezelligheid en de taart.


Groetjes,

Nalini & Chris

Geplaatst op 23-10-2016

2tasty verzorgde de catering voor een huwelijksfeest met 60 gasten. Het eten was heerlijk en er was ruim voldoende. De gasten hebben genoten, het was mooi aangekleed en het eten was top. Zeker een aanrader voor feesten en partijen! Volgende dag alle schalen op afgesproken tijd weer opgehaald. Airis en cateringpersoneel hartelijk bedankt voor de goede service!

Geplaatst op 23-10-2016

ALLE VERWACHTINGEN OVERTROFFEN!!!! Bedankt voor een geslaagd feest
Normaal schrijf ik géén recensies maar dit wil ik graag met iedereen delen.
Ik had diverse offertes aangevraagd om mijn 50e verjaardag te vieren. Op basis van aanbod/prijs heb ik gekozen voor 2Tasty en dit is ons geweldig goed bevallen. De prijs die 2Tasty had opgegeven was scherp t.o.v. de offertes van andere cateraars. In een voorgesprek hebben wij onze wensen kenbaar gemaakt en Airis heeft hierop wat wijzigingen in het voorstel/menu aangebracht. Alles was bespreekbaar en er werd goed geluisterd maar bovenal werden er leuke suggesties en oplossingen aangedragen om het feest tot een echt feest te maken. Onze keuze viel uiteindelijk op "live cooking" bij ons thuis voor een groep van ruim 35 personen. Aan alles was gedacht - niets is over het hoofd gezien - en wij werden totaal ontzorgd!
Op de dag van het feest was Airis op tijd aanwezig en was het eten op het afgesproken tijdstip klaar voor onze gasten.
Alle producten/ingrediënten/gangen waren helemaal vers en zijn in onze keuken bereid tot een complete maaltijd. Het eten was verrukkelijk daarnaast werd alles met een glimlach klaargemaakt. Onze gasten hebben genoten en tijdens het eten was het muisstil (een teken dat het smaakt). Na afloop is alles schoongemaakt en werd de keuken keurig achter gelaten. Zelfs het eten dat over was werd keurig in onze koelkast gezet.
Airis bedankt voor de geweldige complete verzorging

Geplaatst op 05-10-2016

Recensie schrijven

Meerdere cateraars vergelijken?

  • Ontvang tot 5 offertes.
  • Professionele cateraars.
  • Gratis en vrijblijvend.
Ontvang gratis meerdere offertes